ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

Σήμανση σε όλους τους χώρους

Το σύστημα σημάνσεων πληροφόρησης κοινού, έχει σαν αυτοσκοπό να καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε συγκεκριμένες περιοχές και να αναδείξει όλους τους χώρους διευκόλυνσης του κοινού στο χώρο. Φωτίζοντας αυτές τις σημάνσεις, τις κάνετε πιο ευδιάκριτες για τους επισκέπτες σας και παράλληλα δημιουργείτε την άνετη πλοήγησή τους στο χώρο. Παράλληλα, οι φωτιζόμενες σημάνσεις Lumaire συμβάλλουν στην καλαίσθητη διαμόρφωση του χώρου σας, εξυπηρετώντας με απόλυτη πρακτικότητα τον σκοπό τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Lumaire OPAL

Για τη σήμανση του χώρου, σας συστήνουμε να επιλέξετε το Lumaire Opal. Το ειδικό ακρυλικό φύλλο LED φωτισμού στη σύνθεσή τους τα καθιστούν ιδανικά για τον φωτισμό των σημάνσεων. Όπως θα δείτε παρακάτω, χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο προϊόν για τη σήμανση αεροδρομίου, δημιουργώντας παράλληλα ένα κατανοητό, καλαίσθητο και ήπιο, για τα μάτια του επισκέπτη, πλαίσιο σήμανσης.

Αεροδρόμιο με σήμανση Lumaire

click για μεγαλύτερη εικόνα

Σήμανση Lumaire

ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΧΡΗΣΗ

Δείτε ένα παράδειγμα σήμασης χώρου

Κάντε click στα βελάκια και τραβήξτε δεξιά – αριστερά την εικόνα για να δείτε πως η σήμαση Lumaire αναβαθμίζει ένα χώρο.

Before After

ΕΡΓΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Δείτε μερικά έργα που χρησιμοποιούν σήμανση Lumaire.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

Έχετε κάποιο έργο;

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών ενθουσιασμένοι με τα lightboxes και την σήμανση με καινοτόμες λύσεις branding για κάθε κατάστημα λιανικής, επιχείρηση ή brand.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία σας.