ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Lumaire στην Ελλάδα

Η εταιρεία Lumaire είναι κατασκευαστής πάνελ φωτισμού LED με έδρα τη Λιθουανία. Η Branding Park ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lumaire σε Ελλάδα και Κύπρο, σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα προϊόντα Lumaire. Χαρίστε στον χώρο σας καινοτόμες λύσεις φωτισμού με εξαιρετική ποιότητα και συστήματα που ξεχωρίζουν από όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ανακαλύψτε τα προϊόντα Lumaire και χαρίστε στον χώρο σας το στυλ, την κομψότητα και το φως που του αξίζει!

Το πάνελ LED φωτισμού είναι ένα ειδικό φύλλο ακρυλικού με κορνίζα αλουμινίου που φωτίζεται περιμετρικά με ειδικές LED λωρίδες υψηλής φωτεινότητας και ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Τα ειδικά πάνελ μας μπορούν να εσωκλείσουν είτε ένα τυπωμένο εικαστικό σε backlit ύφασμα ή PVC, είτε να λειτουργήσουν ως πηγές φωτός όπως το Lumaire Basic χωρίς εκτύπωση σε αμέτρητες εφαρμογές φωτισμού εσωτερικού χώρου.

Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και απόδοση φωτεινότητας. Όλα μας τα προϊόντα Lumaire ξεχωρίζουν στην αγορά για το ιδιαίτερα λεπτό πάχος προφίλ που εξασφαλίζει απεριόριστες εφαρμογές και ειδικές προσαρμογές.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ LUMAIRE

Πατενταρισμένη φόρμουλα

Χρησιμοποιούμε πατενταρισμένο οργανικό γυαλί-ακρυλικό, και δημιουργούμε ένα LCD εφέ με αυξημένο συντελεστή σκέδασης (πολλαπλής ανάκλασης) του φωτός για να επιτύχουμε έως και διπλάσια ένταση φωτεινότητας σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις LED φωτισμού. Αυτή η φόρμουλα εξασφαλίζει εξαιρετική ανάλυση φωτισμού και έναν καλαίσθητο, κομψό σχεδιασμό που χαρίζει μεγάλη ευελιξία σε κάθε εφαρμογή φωτισμού.

Εστιάζουμε στο τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε χρήση των προϊόντων μας έχοντας πάντα ως γνώμονα την ευελιξία και τις δυνατότητας προσαρμογές σε τυχόν υπάρχουσες κατασκευές. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις λύσεις που θα σας διαφοροποιήσουν!

ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ

Φωτεινότητα έως 11000lx ανά επιφάνεια αναλόγως διάστασης

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Εξαιρετικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Με διαμόρφωση του σχεδίου της επιλόγής σας, γαλακτερή ή απολύτως διάφανη ακρυλική φωτιζόμενη επιφάνεια πάχους 2mm

ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΨΕΩΝ

Τα προϊόντα Lumaire είναι μονής ή διπλής όψης ακόμα και με καμπύλη

ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Ιδιαίτερα εύκολη αλλαγή διαφημιστικού εικαστικού είτε σε PVC είτε υφάσματος

ΕΥΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογής είτε για διακόσμηση εσωτερικών χώρων ή σήμανση, είτε για διαφημιστική προβολή

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

LED Πάνελ

Η εταιρεία μας είναι ο μοναδικός κατασκευαστής των συγκεκριμένων καινοτόμων συστημάτων LED φωτισμού στη Λιθουανία. Η πατενταρισμένη φόρμουλα παραγωγής που διαθέτουμε, εξασφαλίζει ασύγκριτα αποτελέσματα στην απόλυτη διαχείριση φωτισμού για ειδικές κατασκευές με αμέτρητες προσαρμογές στις ανάγκες σας.

1ο ΣΤΑΔΙΟ

Μελέτη Κατασκευής

preparation-lumaire-in-greece

Πριν την έναρξη της παραγωγής, επιλέγουμε με γνώμονα την υψηλότερη ποιότητα, τις πρώτες ύλες, οι οποίες προετοιμάζονται για επεξεργασία.

Το αυτοματοποιημένο σύστημα laser κοπής δημιουργεί τα ειδικά προστατευτικά υλικά συσκευασίας που περιτυλίγουν τα φύλλα LED φωτισμού. Στη συνέχεια, κόβουμε με την ίδια τεχνολογία laser το πατενταρισμένο ανακλαστικό υλικό και το ακρυλικό υλικό με την προστατευτική επίστρωση.

Με ειδικά μηχανήματα μέγιστης ακρίβειας ολοκληρώνουμε το τελικό σχήμα και το φινίρισμα με κάθε λεπτομέρεια. Τα μεταλλικά προφίλ που χρησιμοποιούμε κόβονται με τα μηχανήματα κοπής μετάλλων που διαθέτουμε και ολοκληρώνουμε την επεξεργασία των υλικών.

2ο ΣΤΑΔΙΟ

Συναρμολόγηση

assembly-lumaire-in-greece

Κάθε πάνελ συναρμολογείται στο χέρι από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Το κυριότερο συστατικό στη σύνθεση του φωτιζόμενου πάνελ μας είναι το πατενταρισμένο ακρυλικό φύλλο που χρησιμοποιούμε και εξασφαλίζει την αρτιότερη διάχυση του φωτός στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να έχουμε μια εξαιρετικής ανάλυσης και ομοιόμορφης έντασης φωτεινότητα.

Ένα βασικό μέρος της παραγωγικής διαδικασίας των LED πάνελ μας είναι η ενσωμάτωση των ειδικών LED σειρών, εσωτερικά στο προφίλ αλουμινίου που περικλείει το ακρυλικό φύλλο φωτισμού. Η φωτεινότητα των LED που χρησιμοποιούμε επαρκεί ώστε να φωτιστεί άρτια και ομοιόμορφα ολόκληρη η επιφάνεια του ακρυλικού φύλλου. Ακολουθεί η τοποθέτηση του ανακλαστικού υλικού και της προστατευτικής επίστρωσης.

3ο ΣΤΑΔΙΟ

Ολοκλήρωση προϊόντος

final-product-lumaire-in-greece

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής, ξεκινά το στάδιο ποιοτικού ελέγχου, κατά το οποίο διενεργούμε δοκιμαστικά τέστ των LED πάνελ για να πιστοποιήσουμε την υψηλή ποιότητα του προϊόντος μας πριν σας το παραδώσουμε.

Η εξασφάλιση της μέγιστης προστασίας από τη φθορά κατά τη μεταφορά, επιτυγχάνεται στο μέγιστο βαθμό από το Lumaire Brand Packaging που σας προσφέρουμε.

Δημιουργείστε το concept που θα κεντρίσει την προσοχή και σας παρέχουμε την έμπνευση με τη χρήση των μοναδικών φωτιζόμενων κατασκευών μας!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

Έχετε κάποιο έργο;

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών ενθουσιασμένοι με τα lightboxes και την σήμανση με καινοτόμες λύσεις branding για κάθε κατάστημα λιανικής, επιχείρηση ή brand.

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Προστασία Δεδομένων